2014. június 14., szombat

Vége.

Drága olvasók!
Sajnálom! Nincs mentségem a késésre! Majd hozom a következő részt, teljesen el vagyok merülve a Wordbe!
Minden erőmmel próbálkozom nektek megfelelni, és remélem sikerül, azonban semmi hasznom nincs abból, hogy most már az email-ok is fogytán vannak! Szinte semmi! Kérlek komizzatok a történetekhez, hogy tudjam, van miért írnom!
Nem nagyon értem, hogy miért nem írtok komit! Nagyon örülnék neki! Viszont most már csak komit lehet írni, és akkor hozom a következő részt! Ha nem komiztok, akkor sajnos nem érzem hasznát a történeteknek....amint látom, hogy valaki írt komit, azonnal rakom fel a részt! Viszont addig is....a blog egy amolyan megszüntetés féleségen megy keresztül! Ennek a megszüntetésnek akkor van vége, ha valamelyikőtök komit ír! Ha nem ír senki, akkor addig nem lesz se rész, se semmi! Viszont én minden nap meg fogom nézni, hogy vette e valaki a fáradságot pár sor írására (Igen, pár sor írására kérlek meg titeket, miközben nekem regényeket kell írnom. És nem hiszem, hogy annyira meg erőltető lenne!)
Tudjátok, hogy imádlak titeket! Lehetnek ezek a komik, negatívak is! Mindegy! Viszont aki szereti a történetet, annak viszont lehetne írnia!
Köszönöm! xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése